SÖRRENDELÉS ONLINE – HARA’PUNK SÖRVÁLOGATÁSOK INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

Sokszor és sokan kértétek, és most végre elindult a sörrendelés online, ráadásul ingyenes házhozszállítással!

Válasszatok 12 darabos Hara’Punk sörválogatásaink közül, és otthon is pár napon belül kortyolgathatjátok a Son of a Bitchet, az Executive Pale Ale-t vagy a Monkey Funky-t!

Son of a Bitch

Imperial IPA

8.5% ABV, 101 IBU

0,33 liter

A Hara’Punk Brewing legkomlósabb söre! A temérdek mennyiségű nemes komló (Simcoe, Chinook és Warrior) és a magas alkoholtartalom ellenére a Son of a Bitch egy könnyen fogyasztható Imperial IPA. Ízében stílushoz hűen a komlók dominálnak, így a trópusi gyümölcsös, citrusos jegyek kerülnek előtérbe, melyeket a visszafogottan édeskés malátás test hoz egyensúlyba.

Executive Pale Ale

APA

4.5% ABV, 41 IBU

0,33 liter

Selymes, elegáns sör. Könnyen iható, mégis a komlóaroma szinte leteper már az első korty után. A rövid, félórás komlózásnak köszönhetően a keserű íz teljesen háttérbe szorul, tered engedve a Mosaic, a Centennial és az Amarillo komlók gyümölcsös, citrusos aromáinak. Kétszeresen hidegkomlózva!

Monkey Funky

Saison

5.9% ABV, 35 IBU

0,33 liter

Belgiumból származó sörtípus, a földeken dolgozók számára egykor táplálékként is szolgáló könnyed, frissítő hatású, kissé fűszeres aratósör. Újhullámos komlók, temérdek frissen reszelt bio-narancshéj, koriandermag és egy csipetnyi feketebors. Vigyázz, nagyon itatja magát!