ISMERD MEG PROJEKTJEINKET!

Hara’Punk Gin

Azt már tudjátok, hogy imádunk craft söröket készíteni, de a gin iránti szeretetünk se hagyott nyugodni minket. A tisztán búzából készült alapot hazai borókával és korianderrel, valamint grapefruittal, citrommal, gyömbérrel és még tucatnyi fűszerrel ízesítettük, amit a végén egy leheletnyi Citra és Mosaic komlóval is meghintettük. Így állt össze a Hara’Punk Gin.

Dry Gin
44% ABV – 0,7 liter
14.500 Ft

Hara'Punk kraft sör webshop: gin

Brew!Studio

Fontosnak találjuk a tudás átadását, ezért már majdnem 10 éve szervezünk házi sörfőző tanfolyamokat, sörkóstolókat és sörfőzős csapatépítő rendezvényeket. Sörfőző tanfolyamainkon egy konkrét sör lefőzésén keresztül megtanítjuk mindenkinek az otthoni sörkészítés csínját-bínját, megnézünk egy igazi sörfőzdét, és természetesen kóstolunk is.

Manézs

A Manézs a Hara’Punk állandó otthona, fizikai kiterjedése és kísérleti konyhája. Budaörsön, a Gastrogardenben nyitottuk meg cirkuszi kocsinkat, melyből craft sörök mellett ütős gin&tonic, bor, pálinka, specialty kávé és szörp felhozatalt kóstolhatsz meg. Van még élő zene, piac, tűzrakás, flesselgetés, lazulás és minden amit szeretünk!

Hara'Punk kisüzemi sör - Projektjeink: Manézs